FAQ - Virtuellt lopp

Uppmätning och registrering av sträcka


Du ansvarar själv för att mäta upp hur långt du springer eller går på en timme. Det finns ett flertal mobilappar som kan användas för detta. Eftersom loppet från början skulle ha genomförts på plats i Sundsvall respektive Västerås har vi olika sponsorupplägg. Det är därför viktigt att du registrerar sträckan genom att fylla i ett formulär för det lopp som du anmält dig till. Alla deltagare får ett mail med länk till registrering av sträcka den 31/8 samt den 4/9. Om du anmäler dig den 28/8 kl 7.30 eller senare finns information om hur du rapporterar din sträcka dessutom i anmälningsbekräftelsen som du får via e-post. Hittar du inget mail kolla om det hamnat i skräpmappen. Kontakta lenawfoundation@gmail.com om du inte hittar mailet eller om du har några frågor.
Utlottning av priser


Våra sponsorer skänker priser som lottas ut. I formuläret där du efter genomfört lopp rapporterar in sträckan, kan du välja om du vill delta i utlottningen av priser. Vi vill att varenda krona ska gå till cancerforskning, därför ansvarar du för att hämta upp eventuell vinst i Sundsvall respektive Västerås. Eventuell vinst måste upphämtas inom en vecka efter utlottningen. Tack för din förståelse!
Sista dag för anmälan


Du kan anmäla dig ända fram till sista dagen för loppet, den 3 september. Fyll i din anmälan, swisha minst 50 kr i startavgift, gärna mer (kom ihåg att varenda krona går till cancerforskning) och ge dig ut och spring för ett gott syfte!
Varför ett virtuellt lopp?


På grund av covid-19 och Folkhälsomyndighetens restriktioner för fysiska evenemang kan vi inte arrangera ett traditionellt välgörenhetslopp i år. Genom att arrangera ett virtuellt Lenas Lopp för Livet kan vi även i år uppmärksamma gynekologisk cancer och ge våra deltagare möjlighet att stödja cancerforskning med en motionsinsats.

Contact:

E-mail: lenawfoundation@gmail.com

Organizational number: 802481-1922

© 2019 All rights reserved. Lena Wäppling's Foundation